Ντόρτμουντ: Δεν κάνει προπόνηση στο «Μπερναμπέου» προς αποφυγήν… κατασκόπων!

Σύμφωνα με τη «Bild», ο προπονητής της Ντόρτμουντ και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Νούρι Σαχίν, δεν θέλει η ομάδα του να προπονηθεί στο «Μπερναμπέου» λόγω πιθανών… κατασκόπων.

Μετά από 13 χρόνια ο Νούρι Σαχίν επιστρέφει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αυτή τη φορά ως αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης και προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί αντιμετωπίζουν τους Μερένγκες για την 3η αγωνιστική του Champions League (22/10, 22:00) και ως είθισται σε τέτοια εκτός έδρας ματς, η φιλοξενούμενη ομάδα θα ταξίδευε στην πόλη του αγώνα το πρωί της προηγούμενης μέρας, ώστε να προπονηθεί στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας και να δώσει έπειτα την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Στην περίπτωση των Κιτρινόμαυρων, όμως, ο Σαχίν άλλαξε το πρόγραμμα για τον πιο… τρελό λογο. Συγκεκριμένα, με απόφαση του Γερμανού τεχνικού η Μπορούσια θα δώσει την τελευταία της προπόνηση επί γερμανικού εδάφους, για να αποφύγει… πιθανούς κατάσκοπους στο «Μπερναμπέου»!

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Bild», η οποία αναφέρει πως ο Σαχίν δεν θέλει να διακινδυνεύσει τυχόν διαρροή των πλάνων του στον αντίπαλο ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης. Ως εκ τούτου, η αποστολή της Ντόρτμουντ θα φτάσει απευθείας το απόγευμα της Δευτέρας στη Μαδρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σαχίν φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ ως παίκτης τη σεζόν 2011-12, έχοντας πάρει μεταγραφή από την Ντόρτμουντ ύψους 10 εκατ. ευρώ και αγωνίστηκε συνολικά δέκα φορές με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ.

To Top