ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντε Τζούλιους: «Η περηφάνια του συλλόγου μας οδήγησε στην νίκη»

O μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη, Ντε Τζούλιους μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το παιχνίδι και την ανατροπή των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε

Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν έχει να κάνει με κάποια συγκεκριμένη οδηγία στο ημίχρονο, έχει να κάνει με την περηφάνεια του συλλόγου που λέγεται Αρης και αυτό μας οδήγησε στην ανατροπή».

Τι πρέπει να κρατήσει ο Άρης από το σημερινό παιχνίδι: «Πρέπει να συγκρατήσει αυτό το μομέντουμ, με αυτή την μεγάλη ανατροπή και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, σε κάθε παιχνίδι να ανεβάζει την απόδοση της για να έρχονται πιο εύκολα οι νίκες».

Για το αν γνωρίζει για το μέγεθος της ομάδας που αγωνίζεται: «Είμαι πλήρως ενημερωμένος για την παράδοση του Αρη, και απόδοση σαν αυτή του πρώτου ημίχρονου δεν συγχαρείτε αν θέλουμε να έχουμε συνέχεια».

Για την τελευταία επίθεση: «Το αρχικό πλάνο στη τελευταία επίθεση ήταν να πάρω την μπάλα, αλλά όλοι οι παίχτες της ομάδας μου έχουν την εμπειρία να αποφασίσουν τι θα κάνουν και ο Γούντμπερι είχε τον χαρακτήρα να πάρει το σουτ και να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη».

To Top