ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντεμπούτο στο Σάμερ Λιγκ ο Μάιλς που έχει συμφωνήσει με τον Άρη

Ο Μάικ Μάιλς, που όπως αποκάλυψε χθες το PRESSARIS, είναι ο εκλεκτός του Άρη και του Γιάννη Καστρίτη για να πλαισιώσει τους Βασίλη Τολιόπουλο και Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους στις θέσεις των γκαρντ έκανε πριν από μερικές ώρες το ντεμπούτο του στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας.   

Ο 21χρονος παίκτης αγωνίστηκε πολύ λίγο στη νίκη της ομάδας του, των Χιούστον Ρόκετς επί των Λος Άντζελες Λέικερς με 99-80, πετυχαίνοντας δύο πόντους (0/1β., 1/3 δπ., 0/1 τρ.), στα 02:19 που βρέθηκε στο παρκέ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Μάιλς, η οποία θα ενεργοποιηθεί στις 25 Ιουλίου, εφόσον ο Αμερικανός παίκτης δεν βρει two way συμβόλαιο σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ, ενδεχόμενο που συγκεντρώνει τις περισσότερες  πιθανότητες. Μετά απ’ αυτή την ημερομηνία, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επισημοποιηθεί η απόκτησή του.

Είναι ίδια περίπτωση με τον Μάνι Μπέιτς, ο οποίος είχε συμφωνήσει πέρυσι το καλοκαίρι με τον Άρη και από τη στιγμή που δεν είχε πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ (έπειτα από τη συμμετοχή του στο Σάμερ Λιγκ του ΝΒΑ), ανακοινώθηκε την 1η Αυγούστου του 2023 από τους κιτρινόμαυρους.

To Top