Ντίβατς: “Ο χρόνος θα δείξει αν έκανα λάθος με τον Ντόντσιτς, αυτή την στιγμή έτσι φαίνεται”

Ήταν καλοκαίρι του 2018 όταν ο Βλάντε Ντίβατς – ως μέλος της Διοίκησης των Κινγκς – είχε τον πρώτο λόγο στον ποιο παίκτη θα επέλεγε στο Σακραμέντο στο Νο2 του NBA Draft. Στο Νο1 οι Σανς επέλεξαν τον ΝτιΆντρε Έιτον.

Στα μάτια αρκετών θεωρείτο δεδομένο ότι οι Κινγκς θα έπαιρναν τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο Ντίβατς όμως επέλεξε τον Μάρβιν Μπάγκλι. Και – όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην κροατική ιστοσελίδα “index.hr” – δεν είναι ακόμα σίγουρος ότι έκανε λάθος.

Έξι χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το βράδυ. Ο Ντόντσιτς έγινε υποψήφιος MVP και την περσινή σεζόν οδήγησε τους Μάβερικς στους NBA Finals. Ο Μπάγκλι απλώς πηγαίνει από ομάδα σε ομάδα. Ο Ντίβατς δεν βρίσκεται πλέον στους Κινγκς, εν πολλοίς λόγω και εκείνης της επιλογής. Ακόμα και τώρα ωστόσο υπερασπίζεται αυτή του την απόφαση. Το βασικό του επιχείρημα; Οι Κινγκς είχαν τότε – και ακόμα έχουν – τον ΝτιΆρον Φοξ στο ρόστερ τους.

 

“Ο χρόνος θα δείξει αν έκανα λάθος. Όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι έκανα λάθος, αλλά πιστεύω ότι ο Φοξ θα έχει μία καλύτερη καριέρα”.

To Top