Ντέρμπι στη Ρούμελη, δύσκολη έξοδος για ΑΕΚ στις Σέρρες

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Και τα τρία στην Περιφέρεια.

Το πιο σημαντικό διεξάγεται στις Σέρρες στις 20:00, όπου ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ. Πέρυσι τα «λιοντάρια» αποδείχτηκαν κακός δαίμονας για την Ένωση, καθώς της απέσπασαν δύο ισοπαλίες, αλλά φέτος οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Ο Πανσερραϊκός πάντως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αλλά ακόμα δεν έχουν νικήσει στην έδρα τους. Μια έδρα που θα φιλοξενήσει και οπαδούς της ΑΕΚ, που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και αναμένεται ωραία ατμόσφαιρα.

Στο Αγρίνιο, ο εκπληκτικός φέτος Παναιτωλικός θα ψάξει για την τέταρτη σερί νίκη του στις 17:00 απέναντι στον Βόλο. Ξέρει, πάντως, ο Γιάννης Πετράκης πως οι «κυανέρυθροι» του Σάββα Πουρσαϊτίδη, είναι πολύ πιο επικίνδυνοθ εκτός έδρας. Πάντως, αναμένεται να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι,

Με «τελικό» μοιάζει το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τη Λαμία στο «Λάμπρος Κατσώνης» στις 17:30, στο ντέρμπι της Ρούμελης. Οι Βοιωτοί αναζητούν ακόμα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά την ισοπαλία στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, μοιάζουν αποφασισμένοι. Το τρίποντο ψάχνει και η Λαμία, που έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα, με τον Λεωνίδα Βόκολο να αναζητά τρόπο να σκοράρει πιο εύκολα η ομάδα του.

Το σημερινό πρόγραμμα:

17:00 Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ (Cosmote Sport 1)
17:30 Λεβαδειακός – Λαμία (Novasports 2)
20:00 Πανσερραϊκός – ΑΕΚ (Novasports Prime)

To Top