Ντέιβις στο PRESSARIS: «Νίκη με τον ΠΑΟΚ μαζί με τους φιλάθλους μας»

Ο Τσαλδάρης σκόραρε 25 πόντους, ο Μάλντροου τον ακολούθησε με 13, όμως σε ακόμα ένα ματς σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Ρον Ντέιβις ο οποίος στα κρίσιμα σημεία βοήθησε στο σκοράρισμα και πέτυχε τους τρεις τελευταίους πόντους του Άρη! Ο Αμερικανός μίλησε στο PRESSARIS όχι μόνο για τον Ηλυσιακό, αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Παλέ!

Εκτός από τους 11 πόντους, ο Ντέιβις μοίρασε και έξι ασίστ στα 34 λεπτά που αγωνίστηκε και συνέβαλλε τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη. «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν αρκετά εύστοχοι ενώ και στην άμυνα όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό» τόνισε αρχικά ο Αμερικανός και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη τα οποία τα εκμεταλλεύτηκε ο Ηλυσιακός και κατάφερε να μπει μέσα στο παιχνίδι. Θα πρέπει όμως να μην επαναληφθούν γιατί άλλες φορές μπορεί να τα πληρώσουμε αυτά τα κενά διαστήματα».

Για την δική του απόδοση υπογράμμισε πως “δεν μετράει η δική μου εμφάνιση. Από την στιγμή που η ομάδα κερδίζει εγώ είμαι χαρούμενος. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίζει η ομάδα”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο την επόμενη Τετάρτη είπε ότι “θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη. Έχουν απομείνει τέσσερις αγωνιστικές και στόχος μας είναι να κάνουμε τέσσερις νίκες για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πάρουμε. Για να γίνει όμως αυτό θέλουμε και τους φιλάθλους κοντά μας. Να μας δώσουν την ώθηση για να πάρουμε μία νίκη που θα μας βοηθήσει αρκετά στην βαθμολογία».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top