Ντέιβις: «Δεν είναι δύσκολο να σκοράρω, αλλά…»

Ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Ο Ρον Ντέιβις μετά από καιρό θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και με 25 πόντους ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο 32χρονος γκαρντ δεν είπε μεγάλα λόγια και για την εξαιρετική του εμφάνιση αρκέστηκε να δηλώσει πως “προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μου και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει”.

Για τη νίκη του Άρη υπογράμμισε ότι “προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθάω την ομάδα μου. Παίζω με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν είναι δύσκολο για μένα να σκοράρω, μπορώ να το κάνω κάθε βράδυ. Όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό που κάνω στο παρκέ. Πρέπει να παίζω και καλή άμυνα για να βοηθάω την ομάδα”.

Αναφορικά με το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Ηλυσιακό είπε ότι “ο αγώνας με τον Ηλυσιακό είναι για μας ένας από τους πιο σημαντικούς της σεζόν. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλουμε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να πάρουμε την καλύτερη θέση στο τέλος. Η νίκη με την Καβάλα ήταν ένα σημαντικό βήμα. Πρέπει να παίξουμε έτσι και στα υπόλοιπα ματς. Σκληρά στην άμυνα και οργανωμένα στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το διπλό στην Αθήνα κόντρα στον Ηλυσιακό”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top