ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Να… κλέψουμε κάτι από τον Άρη»

Ο προπονητής του Ηρακλής Αμπελοκήπων ,Νίκος Παπανώτας φιλοξενήθηκε μίλησε για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία των «κιτρίνων» ενώ τόνισε ότι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στον ArenaFM89.4 :

«Ήρθα στην ομάδα σε μια δύσκολη χρονική περίοδο, τα παιδιά με την απόδοση και την θέληση τους δείξανε ότι μπορούνε και δικαιούνται να παραμείνουν στην κατηγορία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι και τα τελευταία παιχνίδια ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την παραμονή».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη: «Σίγουρα είναι διαφήμιση για την ομάδα μας να παίζουμε με την ιστορική ομάδα του Άρη. Αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να κλέψουμε κάτι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού».

Το κάνει τον Άρη τόσο δυνατό: «Το δυνατό του όπλο είναι καλή κυκλοφορία, η κατοχή, ελέγχει τον ρυθμό και στα 90’ λεπτά και μπορεί και φτάνει πολύ εύκολα στην αντίπαλη εστία».

Αναφορικά με το αν ο Άρης μπορεί να μην ανέβει: «Ούτε μια στο εκατομμύριο»

To Top