ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ναι” της Χετάφε στον Άρη, απομένει η απάντηση του Σίλβα

Πράσινο φως άναψε η Χετάφε στον Άρη αναφορικά με την απόκτηση του Τζόναθαν Σίλβα, ενώ απομένει να αποδεχτεί την πρόταση ο 30χρονος αριστερός μπακ.

Η ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ είναι κομβική και κάτι παραπάνω από αναγκαία για τον Αρη.
Ο Τζόναθαν Σίλβα της Χετάφε που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αλμπαθέτε, είναι μια επιλογή που συγκεντρώνει πολλά απο τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μάντζιος και αποτελεί βασική προτεραιότητα. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται απο την Χετάφε παρότι έχει ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου και ο Άρης στην προσπάθειά του να αποκτήσει τον Σίλβα έχει ως σύμμαχο την Ισπανική ομάδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Άρης τα έχει βρει με την Χετάφε όσον αφορά την φόρμουλα αποδέσμευσης του 30χρονου μπακ και ο τρόπος θυμίζει τις περιπτώσεις των Μορόν και Μοντόγια. Ο παίκτης να αποκτηθεί δηλαδή ως ελεύθερος και η Χετάφε να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου της τελευταίας χρονιάς.

Αυτό ήταν το πρώτο εμπόδιο που έπρεπε να υπερπηδηθεί, αλλά δεν αρκεί. Πρέπει να συναινέσει και ο ίδιος ο παίκτης, κάτι που δεν έχει κάνει ακόμη. Ισως θέλοντας να ζυγίσει τις επιλογές του που δεν αποκλείεται να περιλαμβάνουν και την επιστροφή στην πατρίδα του και την Εστουντιάντες απο την οποία αναδείχθηκε. Όπως και να έχει η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για τον Σίλβα….

To Top