Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 3-3: “Ματσάρα” στο Πανθεσσαλικό (video)

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι μεταξύ της Νίκης Βόλου και της ΑΕΛ.

Η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό για την 5η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2 έληξε ισόπαλη 3-3.

Η ΑΕΛ έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων, η Νίκη έκανε την ανατροπή, όμως οι βυσσινί πριν από το φινάλε έφεραν ξανά την ισορροπία, κρατώντας το αήττητο.

Στον Βόλο η Λάρισα πήγε με σκοπό να πάρει το διπλό που θα της έδινε αέρα πέντε βαθμών από τον δεύτερο Μακεδονικό, κρατώντας σφιχτά την πρώτη θέση με ένα γενναίο μαξιλαράκι ασφαλείας. Όλα έμοιαζαν ιδανικά για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με την επανέναρξη του παιχνιδιού τα πάντα πήραν μία άσχημη τροπή. Η Νίκη Βόλου με τεράστια ψυχικά αποθέματα επανήλθε στο ματς και όχι απλώς ισοφάρισε, αλλά πήρε και το προβάδισμα. Ήρωας ο Γιάννης Πασάς για την ΑΕΛ που έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα σώζοντας την ομάδα του από μία σκληρή ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αναμέτρηση με τον Ηλιάδη να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Γρήγορα η ΑΕΛ θέλησε να χτίσει πάνω στο προβάδισμα της και εξαργύρωσε την υπεροχή της με άλλο ένα τέρμα στο 18ο λεπτό. Ο Παπαγεωργίου διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, βάζοντας γερές βάσεις για άλλη μία νίκη.

Πριν λήξει το ημίχρονο ήρθε και η απάντηση της Νίκης Βόλου. Στο 40’ ο Ντουμτσής έδωσε ζωή στους γηπεδούχους μειώνοντας σε 2-1, δίνοντας εκ νέου ενδιαφέρον στο ματς.

Η ισοφάριση ήρθε στο 60ο λεπτό με τον Σαποβάλοφ να φέρνει το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2. Με την φόρα που πήρε η Νίκη Βόλου κατάφερε να βάλει και τρίτο γκολ στο 70ο λεπτό. Ο Βερναρδός πραγματοποίησε την ολική ανατροπή δίνοντας το προβάδισμα για πρώτη φορά στην ομάδα του.

Η ΑΕΛ κατάφερε να απαντήσει και στο 84’ ο Πασάς έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Στην βαθμολογία, οι βυσσινί είναι στην κορυφή με 13 πόντους στο +3 από Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Στην 8η θέση με τέσσερις η Νίκη Βόλου.

Νίκη Βόλου: Σούλης (46′ Τσέλιος), Οικονομόπουλος (46′ Σαποβάλοφ), Ματάους, Προδρομίτης, Νταμιάν Σίλβα, Εντ Κάρλος (46′ Λίταινας), Αμπονσά, Γκαντέλιο, Δούμτσης (73′ Βλάχος), Αρίας, Βερνάρδος.
ΑΕΛ: Περντρέου, Τριμμάτης, Βαφέας, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος (56′ Κοσσονού), Παναγιωτίδης (56′ Γιαξής), Οικονόμου, Κ. Παπαγεωργίου (64′ Στίνα), Πασάς, Μούργος, Μωραΐτης.

To Top