Νίκες για Λάτσιο και Μπολόνια (video)

Η Λάτσιο επικράτησε εκτός έδρας της Βενέτσια (1-3) και έπιασε την Ρόμα στην 6άδα, ενώ μεγάλο διπλό στην Σασουόλο πήρε η Μπολόνια (0-3).


 

Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι, που προσπαθεί να ανέβει πιο κοντά στην Ευρώπη. Οι Laziali άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με το συρτό σουτ του Πέδρο μέσα από την περιοχή, όμως οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 30’ ισοφάρισαν με την κεφαλιά του Φόρτε έπειτα από σέντρα του Αραμού από δεξιά, με το 1-1 να μένει για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η Λάτσιο επανέκτησε νωρίς το προβάδισμα, καθώς στο 48’ ο Ατσέρμπι βρήκε την μπάλα ίσα-ίσα με τον ώμο μετά το κόρνερ του Κατάλντι σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική (1-2). Στο 92’ η Βενέτσια έμεινε με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Τέσμαν και στο 95’ ο Λουίς Αλμπέρτο [είχε έρθει από τον πάγκο] διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, η Μπολόνια πήρε μεγάλη νίκη στην Εμίλια-Ρομάνια σε βάρος της Σασουόλο (0-3) χάρη σε γκολ των Ορσολίνι, Χίκεϊ, Σανταντέρ. Στο -5 από τις θέσεις Ευρώπης βρίσκεται πλέον η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

 

To Top