Νέτο: «Δεν είμαστε απαισιόδοξοι, θα δώσουμε τη μάχη μας»

Οι παίκτες του Άρη «κλείνουν τ’ αυτιά» στις απαισιόδοξες φωνές και θα δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ, όπως τόνισε ο Ντάρσι Νέτο μετά την επικράτηση επί του ΟΦΗ.

Αναφορικά με την εικόνα του παιχνιδιού, ο Βραζιλιάνος μπακ – χαφ είπε: «Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα καλά οργανωμένη, που ήρθε για να φυλάξει τα νώτα της. Η δική μας ομάδα έπρεπε να παίξει με ηρεμία, αλλά στο α’ ημίχρονο δεν έγινε καλό παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και ευκαιρίες για γκολ. Στην ανάπαυλα, ο προπονητής μας είπε να ρισκάρουμε περισσότερο, έγιναν κάποιες αλλαγές και στο β’ μέρος παρουσιαστήκαμε αλλαγμένοι, φτάνοντας σε ευκαιρίες, στο γκολ και στη νίκη».

Όσο για το αν ο Άρης προλαβαίνει τα πλέι οφ, ο Νέτο ξεκαθάρισε ότι… δεν παραδίδουν τα όπλα: «Γνωρίζουμε καλά ότι είναι δύσκολο… Κάποιοι υπερβολικά απαισιόδοξοι λένε ότι τα πάντα έχουν τελειώσει, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε έτσι. Θα δώσουμε τη μάχη μας στα πέντε ματς που απομένουν, ώστε να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή και να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Είναι δύσκολο να μπούμε στην πεντάδα, αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top