Νέα Φιλαδέφεια: Επεισόδιο οπαδικής βίας – Κλωτσιές και μπουνιές σε πατέρα και γιο (video)

Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε, αυτή τη φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου ένας πατέρας και γιο που επέβαιναν σε μηχανή δέχτηκαν επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που πρόβαλε η ΕΡΤ, τα θύματα, 22 και 52 ετών, έφυγαν από το Ολυμπιακό Στάδιο, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός –Τσέλσι, και επέστρεφαν με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα τους, στο σπίτι τους στο Ίλιον.

Στην οδό Φωκών, στη Νέα Φιλαδέλφεια σταμάτησαν σε ερυθρό σηματοδότη.

Τότε δέχτηκαν επίθεση από 8 άτομα, νεαρής ηλικίας, από 23 έως 27 ετών.

Οι δράστες που φορούσαν μαύρα ρούχα και περιλαίμια, τούς επιτέθηκαν από πίσω, τούς έριξαν από τη μηχανή και άρχισαν να τους χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Παράλληλα τους έβριζαν και τους απειλούσαν πως θα τους σκοτώσουν για το θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δράστες στην συνέχεια λήστεψαν τα θύματα τους καθώς άρπαξαν απόν 52χρονο ένα κασκόλ της Τσέλσι, και από τον γιο του, το μπουφάν και το φούτερ της ομάδας του Παναθηναϊκού, το κράνος που φορούσε, το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά της μοτοσικλέτας του.

Το επεισόδιο σύμφωνα με τα θύματα, κράτησε πέντε λεπτά, και οι χούλιγκαν στη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας προς την οδό Αδάνων.

Τα θύματα ενημέρωσαν την Άμεση Δράση, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ αναζήτησαν τους δράστες ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.

 

Πηγή: newsbomb.gr

To Top