Νέα υπόκλιση: Άρης, “η τέχνη του οπαδισμού”! (video)

Ο Άρης και ο κόσμος του ποτέ δεν χρειάστηκε να ευλογήσουν τα γένια τους… Πάντοτε το έκαναν οι αντίπαλοι. Εσχάτως το κάνουν και λάτρεις του ποδοσφαίρου και του θεάματος που προσφέρει ένα γεμάτο γήπεδο και οι κερκίδες. “Η τέχνη του οπαδισμού” είναι ο τίτλος σε ένα βίντεο αφιέρωμα για τους οπαδούς του Άρη από ένα σάιτ του εξωτερικού!

Στο βίντεο, το οποίο μετράει ήδη χιλιάδες επισκέπτες (!), παρουσιάζονται στιγμιότυπα από το πέταλο στης θύρας 3 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, από τον παλμό όλου του γηπέδου, από την ώθηση που δίνουν οι οπαδοί στην ομάδα. Μπορεί κανείς να δει στιγμιότυπα από τη μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού, στον τελικό κυπέλλου του 2010, αλλά και την κερκίδα μέσα στο ΟΑΚΑ στον ίδιο αγώνα. “Άρης, πιθανώς οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο”, αναφέρει η λεζάντα που ακολουθεί το βίντεο μέσα στο σάιτ!

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα φιλοξενούνται ειδήσεις, σχόλια, βίντεο και αναφορές σε ξεχωριστά θέματα που απασχολούν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και μέσα σε αυτά είναι και οι οπαδοί των κίτρινων!

Δείτε το βίντεο αφιέρωμα για τους οπαδούς του Άρη στο pitchvision.net:

{youtube}cYGud0VUjoo|640|360|1{/youtube}

To Top