Νέα παράταση σε πληρωμές και αγωνία!

Η επόμενη μέρα στα διοικητικά πράγματα του Άρη είναι ανοιχτή. Οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, την ώρα που υπάρχουν ανοιχτά θέματα και η τροπή τους είναι πολύ πιθανό να παίξει καταλυτικό ρόλο στο διοικητικό και αγωνιστικό μέτωπο.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Το οικονομικό θέμα παραμένει ανοιχτό, σε ότι αφορά την καταβολή της πρώτης δόσης των διακανονισμένων χρημάτων. Αρκετοί παίκτες πήραν χρήματα, πριν από τις γιορτές, όχι όμως όλοι.

Ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών περίμενε σήμερα την καταβολή της δόσης. Αυτό δεν έγινε, όμως…

Πρόκειται για δόση προς ένα σημαντικό κομμάτι του έμψυχου δυναμικού, σε ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν έγινε καταβολή χρημάτων τις προηγούμενες ημέρες.

Περίμεναν σήμερα να καλυφθεί (βάσει των διοικητικών δεσμεύσεων) ένα μέρος από τα χρήματα που τους οφείλονται βάσει συμφωνίας πριν από τις υπογραφές και ενόψει της αδειοδότησης.

Η διοίκηση έδωσε νέο χρονικό ορίζοντα στους παίκτες, από επίσημα χείλη. Συγκεκριμένα σήμερα ενημερώθηκαν πως η καταβολή των χρημάτων θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανόν τη Δευτέρα.

Η αγωνία είναι δεδομένη, την ώρα που κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για την βούληση ορισμένων ποδοσφαιριστών και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν. Ειδικά, τώρα με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων…

To Top