ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ν΄Λουντούλου στο PRESSARIS: “Στείλαμε ένα μήνυμα με αυτή τη νίκη, θέλουμε τον κόσμο την Τετάρτη στο πλευρό μας…”

Ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου είναι από τους παίκτες που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής την εμπιστοσύνη του Νίκου Αναστόπουλου για την αρχική ενδεκάδα, ενώ στο χθεσινό ματς με την Καβάλα επισφράγισε την καλή του εμφάνιση με την ασίστ στο γκολ του Καπνίδη με το οποίο οι “κιτρινόμαυροι” ξεκινούσαν την ανατροπή του σκορ.

“Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Απέναντι σε μία ομαλα καλή, αλλά κυρίως απένανται σεένα πολύ βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο. Δείξαμε όμως χαρακτήρα και καταφέραμε να διπλασιάσουμε τις νίκες μέχρι τώρα”, τόνισε αρχικά στο PRESSARIS ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.

Για το αν δόθηκε ένα μήνυμα πρός όλους τους αντιπάλους: “Θεωρώ ότι με την εμφάνιση, την ανατροπή στο σκορ και το τελικό αποτέλεσμα στείλαμε ένα μήνυμα. Χθες κάναμε το δεύτερο βήμα. Που είναι να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. Το πρώτο έγινε ότι φτιάχτηκε αυτή η ομάδα με τους παίκτες που ήρθαν”.

Για το αν είναι ικανοποιημένος μέχρι τώρα από τις εμφανίσεις του: “Αυτή τη στιγμή με εμπιστεύεται και είμαι πολύ ικανοποιημένος γι αυτό. Το σίγουρο είναι ότι μπορώ να δώσω πολύ περισσότερα. Είχα μία καλή παρουσία χθες με την ασίστ, αλλά σίγουρα δεν ειναι αρκετό αυτό για μένα. Οι απαιτήσεις μου είναι πολύ μεγαλύτερες για φέτος”.

Για το αν παρατηρεί διαφορές στην ατομική απόδοση του με πέρσι: “Ναι, τα πράγματα πλέον είναι πολύ διαφορετικά. Έχω προσαρμοστεί πλήρως. Γνωρίζω πλέον την ομάδα καλά, την πόλη, την κατηγορία”.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων που ακολουθεί: “Πρέπει να κερδίσουμε την Τετάρτη. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σημαντικό και κανένα δεν είναι εύκολο. Είτε εντός έδρας, είτε εκτός. Και σε αυτό πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα και να φτάσουμε από νωρίς σε μία εύκολη νίκη”.

Για την επιστροφή του κόσμου μετά την τιμωρία της μίας αγωνιστικής: “Μας έλειψε στο πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα νιώθουμε χαρούμενοι που θα τους έχουμε ξανά στο πλευρό μας, όπως τους είχαμε και στην Καβάλα. Όταν παίζεις με κόσμο στο γήπεδο μας είναι κάτι το διαφορετικό. Τους θέλουμε μαζί μας, να μας στηρίξουν αν και το κάνουν πάντα”.

 

To Top