Μύλος στη Τρίπολη με τις δηλώσεις του Τσιώλη!

Τα έχουν λίγο… χαμένα στην Τρίπολη. Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε χθες πως θέλει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Προφανώς τα… άκουσε από τη διοίκησή του που είχε βγάλει ανακοίνωση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής και σήμερα… ανασκεύασε υπό μία έννοια!

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σύμφωνα με το “arcadiasports.gr” ο Τσιώλης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος “για τον τρόπο που ερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις που έκανε για το περιβόητο πια ζήτημα της διακοπής του αγώνα με τον Άρη” και μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του: “Τι πιο φυσιολογικό για ένα προπονητή να θέλει να τελειώσει ένας αγώνας μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες μου και η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και αυτό το δείχνουν μέσα στο γήπεδο. Αυτό είπα. Από εκεί και πέρα, όμως, όταν συμβαίνουν κάποια έκτροπα είναι θέμα της κάθε διοίκησης να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της”.

Όταν αποφασίσουν από κοινού τι ακριβώς θέλουν εκεί στον Αστέρα ας ενημερώσουν… Στην ενημέρωση ας λάβουν υπ’ όψιν τους και τα μπουκάλια που πετάχτηκαν στον Ιτάνζ. Ή μήπως να δουν την συνέχεια του Καρταχένα – Θέλτα που είχε διακοπεί στο 59′ και θα συνεχιστεί;

To Top