Μύθοι και πραγματικότητα περί κρίσης από τον Πορτίγια!

Ο Κριστιάν Πορτίγια δεν άφησε μόνο καλές εντυπώσεις ως παίκτης από το πέρασμά του στον Άρη, αλλά και ως άνθρωπος. Πέραν τούτου, έγινε φιλέλληνας και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ασχολείται ακόμα και σήμερα με την χώρα και πρότεινε σε όλους τους φίλους του στο twitter να διαβάσουν ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για “μύθους και πραγματικότητα” περί ελληνικής κρίσης!

Ο Ισπανός μέσος έφυγε από την ομάδα τον Ιανουάριο χωρίς να μπορέσει να προσφέρει όλα όσα ήθελε και όσα περίμεναν και οι φίλαθλοι από αυτόν. Έγινε, όμως, κομμάτι του Άρη όχι με “λαϊκίστικο” τρόπο, αλλά επειδή το ένιωθε. Και μπορεί να έχουν περάσει δυο μήνες σχεδόν από τότε που αποτέλεσε παρελθόν από τον Άρη, αλλά ούτε την ομάδα ξεχνάει, ούτε την χώρα.

Είναι αρκετά “ψαγμένος” σαν άνθρωπος ο Πορτίγια. Έζησε, ρώτησε και έμαθε για την Ελλάδα και την κρίση στην χώρα μας και ενδιαφέρεται ακόμα, ίσως και γιατί βλέπει πως ό,τι γίνεται εδώ, θα συμβεί… προσεχώς και στη δική του χώρα.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter προέτρεψε όλους τους φίλους του να διαβάσουν ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που δημοσιεύτηκε σε ένα ισπανικό blog που αφορά την κρίση στην Ελλάδα (elmundodesdegrecia.blogspot.com), αναφορικά με πράγματα που ισχύουν και δεν ισχύουν στην χώρα μας.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top