Μότα: “Οι επιθετικοί μας δούλεψαν σκληρά”

Η Γιουβέντους έδειξε μεγάλη ομαδική προσπάθεια όταν αποφάσισε να πιέσει ενεργά τον αντίπαλο, είπε ο προπονητής Τιάγκο Μότα, μετά τη νίκη επί της Βερόνα με 3-0 για το πρωτάθλημα της Serie A τη Δευτέρα, επαινώντας τους παίκτες του για την καλή δουλειά που έκαναν.

Η Γιουβέντους έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού κέρδισε την «νεοφώτιστη» Κόμο με το ίδιο σκορ την περασμένη εβδομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Μπορείς να δεις τη στάση της ομάδας από τον τρόπο που πιέζει τον αντίπαλο. Οι παίκτες παίρνουν ρίσκα, αλλά αν ανακτήσεις την μπάλα είναι μεγάλο πλεονέκτημα», είπε ο Μότα στο DAZN.

«Συγχαρητήρια στον Ντούσαν (Βλάχοβιτς), αλλά και σε όλους τους άλλους που άσκησαν σωστή πίεση επιτρέποντάς μας να σκοράρουμε.

Αυτή η φάση του παιχνιδιού είναι σημαντική και τους χρειαζόμαστε όλους. Σήμερα (σ.σ. χθες) οι επιθετικοί μας δούλεψαν σκληρά. Το να έχουμε αυτή την ισορροπία είναι πολύ σημαντικό γιατί μας οδηγεί να παίζουμε παιχνίδια όπως το αποψινό».

Ο Βλάχοβιτς σκόραρε δύο φορές για να βοηθήσει τη Γιουβέντους να εξασφαλίσει μια άνετη νίκη.

«Ένας θετικός ηγέτης στην ομάδα», πρόσθεσε ο Μότα για τον Σέρβο επιθετικό και κατέληξε: «Έπαιξε για την ομάδα, είχε πολλή κίνηση και πάνω από όλα είναι ένας παίκτης που ξέρει να σκοράρει. Είμαι ικανοποιημένος μαζί του, πρέπει να συνεχίσει έτσι».

To Top