Μπριάκος, Ευθυμιάδης και Κουρομπύλια τα πρώτα ονόματα για την νέα ΚΕΔ

Οι διεργασίες για να επιστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο στα χρόνια της παράγκας με έναν διαφορετικό σύγχρονο τίτλο αυτόν της “εξυγιαντικής – παράγκας” συνεχίζονται. Όχι μόνο στο κομμάτι της ΕΠΟ με την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία όσο και σε αυτή τη Super League με τον Αχιλλέα Μπέο να μπαίνει δυνατά στη “μάχη” αυτής αλλά κυρίως της αλλαγής της ΚΕΔ.

Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας θα αλλάξει εφόσον ο Γκαγκάτσης ανακηρυχθεί πρόεδρος της ΕΠΟ. Τα πρώτα ονόματα είναι αυτά των Θανάση Μπριάκο, Δαμιανού Ευθυμιάδη και Χρύσας Κουρομπύλια.

Ο πρώτος ήταν και στο παρελθόν μέλος της ΚΕΔ. Συμφωνεί και ο Ολυμπιακός για τον διορισμό του. Θα μπει και τέταρτος και ακούγεται έντονα ότι ενδέχεται να είναι ο Θάνος Νικολακόπουλος, που ήταν πιο πρόσφατα από τον Μπριάκο στην επιτροπή. Για τον ξένο αρχιδιαιτητή ο Γκαγκάτσης θα ζητήσει ονόματα από τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι. Κάτι το οποίο δήλωσε ο ίδιος.

To Top