ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράμπετς και Γκαρθία “έσπασαν” το ελληνικό σερί

Τα γκολ των Μπράμπετς και Γκαρσία, με τα οποία ο Άρης επικράτησε της Athens Kallithea με 2-0 έπασαν το σερί των Ελλήνων σκόρερ που υπήρχε στις προηγούμενες έξι αναμετρήσεις που είχαν οι ομάδες στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League και στις δύο έδρες.

Μέχρι τώρα τα 17 τέρματα που είχαν σημειωθεί ήταν και από τις δύο πλευρές από Έλληνες ποδοσφαιριστές, με τον Φάνη Γκέκα να έχει σημειώσει τέσσερα για την ομάδα της Καλλιθέας.

Το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του στην Α’ Εθνική/Super League έχει κάνει ο Παναιτωλικός, ο οποίος μετρά τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση ήταν την σεζόν 2018-19, όταν την 8η αγωνιστική είχε 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και δύο ήττες. Τότε με προπονητή τον Τραϊανό Δέλλα είχε φτάσει μέχρι την 7η αγωνιστική με ρεκόρ 3-2-2, αλλά η ισοπαλία της 8ης αγωνιστικής με τον ASTERAS AKTOR οδήγησε στο 3-3-2 και πλέον η φετινή σεζόν είναι η καλύτερη για την ομάδα του Αγρινίου.
Η σεζόν 2011-12 ήταν η προηγούμενη που ο Ολυμπιακός είχε δύο απώλειες στο γήπεδο του μέσα στην ίδια σεζόν από ομάδες της Περιφέρειας. Οι Ερυθρόλευκοι τότε είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 2-2 με τον ΟΦΗ, ενώ είχαν ηττηθεί με 1-0 από την Κέρκυρα. Το 2009-10 υπήρξαν τρεις απώλειες, με Καβάλα (0-0), ΠΑΣ Γιάννινα (2-2) και Ξάνθη (0-0).

Ο Λεωνίδας Βόκολος επέστρεψε στον πάγκο της Λαμίας και με τις δύο παρουσίες του έφτσε τις 49 με την ομάδα της Φθιώτιδας στην Super League με αποτέλεσμα να περάσει στην κορυφή της λίστας με τους προπονητές της ομάδας. Άφησε πίσω του τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος είχε 48 παρουσίες, ενώ τρίτος είναι ο Μπάμπης Τεννές με 38 και την πεντάδα συμπληρώνουν οι Μάκης Χάβος (28) και Άκης Μάντζιος (22).

To Top