“Μπράβο ρε μάγκες, είστε η ιστορία και εμείς πρέπει να τη συνεχίσουμε”!

O πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη Πάνος Στεφανίδης σχολίασε την όμορφη βραδιά που έγινε την Παρασκευή με τη μεγάλη συγκέντρωση των παλαιμάχων (όλων των εποχών) του συλλόγου.

“Ωραία η χθεσινή βραδιά με τους παλαιμάχους. Όλη η ιστορία του Αρη μαζεμένη. Χόρτασα ιστορίες, γέμισα από Άρη” είπε γράφοντας στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί στο διαδίκτυ για να συμπληρώσει:

“Έναν άλλο Άρη, ψυχωμένο και νικητή, με παίκτες κολλητούς μέχρι σήμερα και με απίστευτη όρεξη για πλάκες μεταξύ τους. Έναν Άρη που εμείς δεν τον ζήσαμε. Και όσο τους άκουγα το πείσμα μεγάλωνε. Ήταν έκπληξη για μένα η πρωτοβουλία του πατέρα μου. Όταν τον ρώτησα πώς του ήρθε να το κάνει μου είπε ότι είδε μερικούς στη Λέσχη και συγκινήθηκε και ήθελε να τους τιμήσει επειδή αυτοί τον έκαναν Αρειανό. Μου φάνηκε υπερβολικός αλλά χθες που βρέθηκα εκεί ένιωσα κι εγώ απίστευτο ρίγος και μεγάλη συγκίνηση για καταστάσεις που δεν έζησα. Μπράβο σας ρε μάγκες. Εσείς είστε η ιστορία του Άρη κι όλοι εμείς αυτοί που πρέπει να τη συνεχίσουμε”.

To Top