ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μποχωρίδης: «Δεύτερο… σπίτι μου ο Άρης! Έρχεται μία σεζόν με μεγάλες προκλήσεις»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ανανέωσε τη συνεργασία του και, έχοντας… μεγαλώσει στο «Nick Galis Hall», δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Παράλληλα,  διεθνής γκαρντ δίνει το σύνθημα για την επόμενη σεζόν και στέλνει το μήνυμά του στους φίλους της ομάδας.

Ο 30χρονος άσος δήλωσε στο arisbc.gr:

«Είναι ίσως περιττό να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΑΡΗ Midea. Το «Nick Galis Hall» είναι το δεύτερο σπίτι μου, όλοι γνωρίζουν τα συναισθήματά μου για την ομάδα κι αυτή ήταν μία εξέλιξη την οποία επιθυμούσα από καρδιάς. Γι’ αυτό και δε χρειάστηκε να γίνουν πολλές συζητήσεις για να συμφωνήσουμε.

Προερχόμαστε από μία επιτυχημένη σεζόν κι αυτή που έρχεται, αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Θέλουμε πολύ να πάμε ακόμα καλύτερα, σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχω την πεποίθηση ότι οι κινήσεις που κάνουμε οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Κάτι ακόμα που περιμένουμε διακαώς είναι να συνεχίσουμε να ζούμε, αγώνα με τον αγώνα, την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο «Nick Galis Hall». Καλώ κι εγώ από την πλευρά μου τον κόσμο του ΑΡΗ Midea να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, για να ζήσουμε και φέτος κάτι μοναδικό.

Καταλήγοντας, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα μας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας. Ευχή όλων μας, να επιστρέψει στην Ελλάδα με μία σημαντική διάκριση».

To Top