Μπαλλής: «Προβάδισμα ο Άρης, λόγω έδρας»

Τη δική του άποψη για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ κατέθεσε στο ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντίνος Μπαλλής χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι ως μία γιορτή του ποδοσφαίρου…

«Ήταν μια γιορτή που όλη την εβδομάδα, όπως και τώρα, την περιμέναμε με αγωνία. Η πίεση τότε ήταν ακόμα μεγαλύτερη αλλά με την καλή έννοια γιατί το αποτέλεσμα του ντέρμπι ήταν θέμα καζούρας προς τους αντιπάλους για πολύ καιρό» είπε χαρακτηριστικά ο Μπαλλής μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, που ένα κακό αποτέλεσμα σε ένα ντέρμπι μπορεί να οδηγήσει και στην απομάκρυνση ενός προπονητή είπε
: «Τότε θα πράγματα ήταν διαφορετικά. Δεν υπήρχαν συμβόλαια. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αλλά και οι προπονητές ήμασταν χρόνια στην ομάδα και ήμασταν δεμένοι μεταξύ μας. Δενόμασταν με την ομάδα και τη φανέλα. Τώρα μπορεί να δεις έναν ποδοσφαιριστή να παίζει τη μία σεζόν στην μία ομάδα και την άλλη χρονιά σε άλλη ομάδα».

Όσο για το που κρίνονται αυτά τα παιχνίδια ο Μπαλλής, επεσήμανε
: «Αυτό το παιχνίδι το κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο. Αυτό που εύχομαι εγώ είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το χαρούν και οι φίλοι του Άρη και του ΠΑΟΚ».

Για την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων ο βετεράνος του Άρη δήλωσε
: «Ο Άρης δεν έχει πατήσει ακόμα καλά μέσα στο γήπεδο. Ξεκίνησε με την προοπτική να έχει πολλούς βαθμούς μετά και το πέρας των 4 αγωνιστικών και τελικά έχει μόνο 3 βαθμούς. Το θέλει πολύ αυτό το ματς. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ πατάει καλύτερα, και είναι πιο σταθερός με εξαίρεση τη γκέλα με τον ΟΦΗ. Παρόλα αυτά όμως θεωρώ ότι το πάθος θα είναι αυτό που θα αναδείξει το νικητή».

Ο
Μπαλλής προέβλεψε πως τα επόμενα χρόνια προβάδισμα στα μεταξύ τους παιχνίδια θα έχει η γηπεδούχος ομάδα: «Αυτό που βλέπω να γίνεται εγώ τα επόμενα χρόνια είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει την κυριαρχία μέσα στην Τούμπα και ο Άρης μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο ΠΑΟΚ θα έχει προβάδισμα στην έδρα του και ο Άρης στη δική του εξαιτίας και της συμπαράστασης του κόσμου τους χωρίς κάποια στιγμή να αποκλείεται και η έκπληξη. χωρίς να μέσα στην έδρα χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη. Τέλος αυτό που εύχομαι εγώ είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς ακρότητες , να το χαρεί η Θεσσαλονίκη».

To Top