Μπαίνουν στις προπονήσεις Φαμπιάνο, Σιφουέντες και Φρίντεκ

Με νέα πρόσωπα τους Χοσέ Σιφουέντες και Μάρτιν Φρίντεκ, αλλά και τον Φαμπιάνο Λέισμαν να επιστρέφει στην ομάδα, θα συνεχιστεί από σήμερα η προετοιμασία του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ο Bραζιλιάνος 3χρονος αμυντικός θα περάσει από εξετάσεις και το απόγευμα αναμένεται να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να πιάσει δουλειά. Κάτι που θα γίνει και με τους Φρίντεκ – Σιφουέντες.

Ο ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ και ο Τσέχος αριστερός μπακ υπέγραψαν χθες τα συμβόλαιά τους και ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ και τίθενται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου στις προπονήσεις της ομάδας.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα μπουν σε διαδικασία ειδικού προγράμματος, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα της πρεμιέρας της Super League με τον Ατρόμητο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα όλοι τους να συμπεριληφθούν στις επιλογές του προπονητή του Άρη, με τα πράγματα να γίνονται πιο ξεκάθαρα όσο πλησιάζει το παιχνίδι του Περιστερίου.

To Top