ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαίνει το πλάνο 11άδας στο μυαλό του Μάντζιου ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ζαν Ζουλ δεν θα είναι διαθέσιμος για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έτσι ο Άκης Μάντζιος θα πρέπει να καταστρώσει το πλάνο του με τις όποιες απουσίες έχει αλλά και επιστροφές παικτών που πήραν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Ένας εξ αυτών είναι ο Βλάντιμιρ Νταρίντα. Ο Τσέχος ήταν καταλυτικός, αν και ανέτοιμος. Εφόσον αυτή την εβδομάδα δεν έχει ενοχλήσεις τότε αναμένεται να επιστρέψει στα αρχικά πλάνα του Μάντζιου, διεκδικώντας είτε τη θέση του Τζούρασεκ είτε εκείνη του Πάρντο.

Στα εξτρέμ η εμφάνιση του Σουλεϊμάνοφ δεν τον… κουνά. Άρα το ερώτημα που γεννάται είναι ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό “φτερό” της επίθεσης. Ο Μενέντες δεν τα πήγε και τόσο καλά. Ο Κάρλσον δεν πήρε ευκαιρία από τον Μάντζιο σε αντίθεση με τον Παναγίδη που τα πήγε πολύ καλά και πλέον βάζει το όνομά του δυνατά για την 11άδα.

Φυσικά δίλημμα υπάρχει και για τη θέση του δεξιού μπακ μεταξύ Μοντόγια και Οντουμπάζιο.

Τα παραπάνω αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οριστικά στην προπόνηση της Παρασκευής όπου ο Μάντζιος θα έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πλάνο της 11άδας που θα ακολουθήσει απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ της Κυριακής στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Top