ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπήκαν Μόντσου, Μάγιο και ανεβάζουν στροφές ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Με τα δύο τελευταία του χρονικά αποκτήματα τους Ούγκο Μάγιο και Μόντσου Ροντρίγκεθ πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του Άρη. 

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων είχαν πάρει ολιγοήμερο ρεπό από τον Άκη Μάντζιο και χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τη σέντρα του φετινού πρωταθλήματος της Superleague.

Την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα έκαναν χθες και οι Ούγκο Μάγιο και Μόντσου Ροντρίγκεθ, οι οποίοι και θα πρέπει να καλύψουν το.., χαμένο έδαφος μιας και δεν συμμετείχαν στην προετοιμασία των κίτρινων σε Πτολεμαϊδα και Ολλανδία.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα φιλικά με την Ελμπασάνι την Τρίτη και με τη Λαμία στις 10 του μήνα, είναι ιδιαίτερα χρήσιμα προκειμένου οι δύο παίκτες να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό και να… μάθουν τους συμπαίκτες τους.

Επιπλέον θα είναι μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Άκη Μάντζιο να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και θέσεις ενόψει και τις πρεμιέρας του Πρωταθλήματος η οποία είναι σε δύο εβδομάδες από σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο.

To Top