Μπέλινγχαμ: Η Goal τον έχρισε φαβορί για την «Χρυσή Μπάλα»

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ και ο Ρόδρι είναι σύμφωνα με τη «Goal» οι δύο επικρατέστεροι για να κατακτήσουν τη «Χρυσή Μπάλα»!
Οι Τζουντ Μπέλινγχαμ και Βινίσιους Τζούνιορ θεωρούνται ευρέως ως οι δύο κύριοι διεκδικητές για την κατάκτηση της φετινής Χρυσής Μπάλας. Ο πρώτος ήταν αναπόσπαστο μέρος του θριάμβου της Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga, ενώ ο δεύτερος αποδείχθηκε καθοριστικός κατά τη διάρκεια της επιτυχίας της στο Champions League.

Ωστόσο, με τη Βραζιλία του Βινίσιους να έχει υποστεί έναν ντροπιαστικό πρόωρο αποκλεισμό από το Κόπα Αμέρικα, είναι κοινή συναίνεση ότι το Μπέλινγχαμ είναι τώρα… ένα παιχνίδι μακριά από τη Χρυσή Μπάλα

Το ετήσιο βραβείο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρόνιας, πηγαίνει σχεδόν πάντα στους σκόρερ, αλλά η «Goal.com» βάζει στο παιχνίδι και τον… Ρόδρι που κατά πολλούς δικαιούται μια ατομική αναγνώριση.

Ο Ισπανός διεθνης λέει ότι όταν ήταν παιδί ενδιαφερόταν περισσότερο να καταλάβει το ποδόσφαιρο παρά να το απολαύσει. Είχε εμμονή να καταλάβει «πώς λειτουργούσε». «Είδα πολλά παιχνίδια – η οικογένειά μου το είχε βαρεθεί – και μπορούσα να κρίνω αν κάποιος παίκτης σκεφτόταν», είπε κάποτε στην El Pais. «Προσπάθησα να το προσθέσω στο παιχνίδι μου, γιατί έβλεπα ότι αν καταλάβαινα το παιχνίδι θα είχα ένα πλεονέκτημα, ειδικά σε νεαρή ηλικία, όταν λίγοι παίκτες έχουν αυτή την εννοιολογική κατανόηση». Οι… σπουδές του τον εξυπηρέτησαν καλά αφού έγινε ένας ποδοσφαιριστής με τρομερό επίπεδο νοημοσύνης.

To Top