Μπάρετ: «Η αντιμετώπιση του Γιάννη δεν είναι εύκολη αποστολή»

Η Ελλάδα «πάλεψε» απέναντι στον Καναδά μέχρι και την τελευταία στιγμή, όμως ηττήθηκε με σκορ 86-79 στο παιχνίδι της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκείνος που ξεχώρισε από πλευρά Εθνικής ομάδας προσφέροντας 34 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ αποτελώντας τον… πονοκέφαλο των Καναδών, που δεν διστάζουν κάθε φορά που μιλούν για εκείνον να… πλέκουν το εγκώμιό του.

Ο Αρ Τζέι Μπάρετ πήρε σειρά, ο πρώτος σκόρερ του Καναδά με 23 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με την Ελλάδα και για τη δυσκολία που απαιτεί το μαρκάρισμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δηλώσεις του Αρ Τζέι Μπάρετ:

«Γι’ αυτό υπάρχει η έννοια της ομάδας και δεν είναι απλώς ένας παίκτης. Όλοι μας, όλοι μαζί, όλοι έχουν έναν ρόλο. Η αντιμετώπιση του Γιάννη δεν είναι εύκολη αποστολή. Ο Μπρουκς, ο Ντορτ, ο Πάουερ, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τον πιέσαμε σε όλο το παιχνίδι, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά. Όμως ήταν όλη η ομάδα που προσπάθησε, αυτό κάναμε και γι’ αυτό κάναμε τη δουλειά απέναντι στην Ελλάδα», ανέφερε ο φόργουορντ των Ράπτορς.

To Top