Μοιράστηκαν βαθμούς ΑΕΚ Β και Καλαμάτα (video)

Σε ένα παιχνίδι με τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο, η ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Καλαμάτα για την 4η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ήρθαν με… φόρα από τα αποδυτήρια και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κοντονίκο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κλέψιμο του Θεοδωρίδη και εκτέλεσε τον Κότσαρη για το 1-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Ένωση πέτυχε και δεύτερο τέρμα, όταν στο 6′ ο Σόσα πήρε την μπάλα από δεξιά, πέρασε με όμορφη ενέργεια τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο συρτό σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Ωστόσο, η Καλαμάτα δεν πτοήθηκε και αντέδρασε άμεσα, αρχικά μειώνοντας με τακουνάκι από κοντά του Μπαράλες στο 30ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Παμλίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με εξαιρετικό σουτ στα όρια της περιοχής.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στην ΑΕΚ Β, η οποία έψαξε το τρίτο γκολ και έχασε αρκετές ευκαιρίες ώστε να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ, όμως δεν τα κατάφερε, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, στο 85′ έμεινε με δέκα παίκτες, με τον Θεοδωρίδη να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στην προσπάθεια του να ανακόψει μια αντεπίθεση της Καλαμάτας.

Το σκορ παρέμεινε ως έχει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κάτσικας (69′ Λεφράνκ), Ρουκουνάκης, Κολιμάτσης (79′ Μαυρουδής), Γκολφίνος, Σόσα, Κοντονίκος (46′ Κανελλόπουλος), Θεοδωρίδης.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Ουές), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Πίρινεν, Μουστακόπουλος, Μορέιρα, Ριένστρα (60′ Ξενιτίδης), Γρίβας, Παμλίδης (75′ Φρίμπονγκ), Μπαράλες.

To Top