ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

ΜΜΕ Σκωτίας: “Ο Πάλμα έχει πολλά να προσφέρει στη Σέλτικ”

Τα ΜΜΕ της Σκωτίας κάνουν αναφορές στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και μεταξύ άλλων υποστηρίζουν πως “ο εξτρέμ της Σέλτικ, Λουίς Πάλμα, έδειξε ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στον σύλλογο”, με αφορμή το χατ-τρικ (2-3) που είχε πετύχει στο νικηφόρο φιλικό κόντρα στη Σλίγκο Ρόβερς.

“Μερικοί από τους συμπαίκτες του αναχώρησαν για να εμφανιστούν για τις αντίστοιχες εθνικές χώρες τους, ο Πάλμα ταξίδεψε με τη Σέλτικ για να αντιμετωπίσει τη Σλίγκο Ρόβερς και τράβηξε τα βλέμματα με ένα χατ-τρικ”, προσθέτουν στη Σκωτία για τον πρώην παίκτη των “κιτρίνων”, υποστηρίζοντας πως “η στάση του Ονδουριανού με αρκετούς από τους συμπαίκτες του, έχει κερδίσει κάποια εύνοια από τον Μπρένταν Ρότζερς (σ.σ. τεχνικός της Σέλτικ).

Και το άρθρο, επίσης, επισημαίνει για τον Πάλμα πως “απομένει ακόμη πολύς χρόνος στη σεζόν για να έχει το αντίκτυπό του, αλλά μένει να φανεί πόσες ευκαιρίες μπορεί να έχει για να το κάνει. Λόγω της φόρμας των Κουν και Μαέντα στην αρχή της σεζόν στη Σέλτικ, που έχουν συνεισφέρει σε 21 γκολ, ο Πάλμα έχει κοπεί από την αρχική ενδεκάδα. Ωστόσο, έχει συμμετοχή σε 20 γκολ (σ.σ. τέρματα και ασίστ) σε 40 εμφανίσεις για την Σέλτικ, προσφέροντας σε γκολ, ένα ματς κάθε δύο αγώνες. Ο Πάλμα γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν πρόθυμος να «κάνει υπομονή» εν αναμονή της ευκαιρίας του να δείξει τι μπορεί να προσφέρει στα άκρα της επίθεσης. Μιλώντας μετά το φιλικό κόντρα στη Σλίγκο Ρόβερς, ο Ρότζερς έδειξε την πίστη του στον Πάλμα”.

Τέλος, οι Σκωτσέτζοι φιλοξενούν τοποθέτηση του προπονητή της Σέλτικ που -μεταξύ άλλων- ανέφερε για τον Ονδουριανό πως “ήθελε να μείνει στη διεθνή διακοπή για να δουλέψει και προφανώς να παίξει στο παιχνίδι (σ.σ. κόντρα στη Σλίγκο Ρόβερς). Αυτό ήταν μια καλή ανταμοιβή για αυτόν. Όταν άλλοι παίκτες είναι στην ομάδα και σκοράρουν και δημιουργούν γκολ, νιώθεις ότι θέλεις πραγματικά να μπεις και να το ζορίσεις λίγο. Νομίζω ότι μερικές φορές αυτό συμβαίνει με τον Λουίς. Είναι πολύ καλός τεχνικά και όταν παίζει για την ομάδα και δουλεύει σκληρά και πιέζει καλά, τότε μπορεί να να είναι ένας πολύ καλός παίκτης”.

To Top