Μιχαλήτσος: «Γιατί ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο»

Την προσοχή στο γεγονός ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό ζήτησε ο Γιάννης Μιχαλήτσος, συγκρίνοντας τις δυο αναμετρήσεις στην Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Άρη και ΟΦΗ. Ο σκάουτερ των κίτρινων αναφέρθηκε την Παρασκευή στο παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης δίνοντας την δική του οπτική ματιά…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στον «Athletic Radio 104,2» της Κρήτης:

Για το παιχνίδι Αρης-ΟΦΗ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό.  Δεν παίζει ρόλο τι έγινε στον πρώτο γύρο. Ο ΟΦΗ έχει ένα σταθερό στιλ παιχνιδιού, με τον ίδιο προπονητή. Ένα καλό προπονητή και προσωπικό μου φίλο το Νίκο Αναστόπουλο. Στον Αρη έχουν αλλάξει πολλοί προπονητές και η ομάδα αλλάζει και τρόπο παιχνιδιού όπως είναι φυσικό. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, είχα ενημερώσει τον κ. Πρόμπιερζ , που ήταν το πρώτο του παιχνίδι με τον Αρη, για την εικόνα του ΟΦΗ και το αγωνιστικό του πλάνο. Ο Αρης κέρδισε εκείνο το παιχνίδι. Οι ξένοι προπονητές δεν γνωρίζουν τους αντιπάλους. Εδώ χρειάζονται χρόνο για να μάθουν τις ομάδες τους, πόσο μάλλον τους αντιπάλους. Οι δυο ομάδες προέρχονται από κακά αποτελέσματα και κακές αποδόσεις. Ο Αρης έχασε από τον Ολυμπιακό και ο ΟΦΗ από τον Πανιώνιο. Οι ομάδες είναι ισόβαθμες. Ο Αρης έχει το  πρώτο λόγο λόγω έδρας. Όμως αν δεν παίξεις μπάλα δεν κερδίζεις τίποτε. Ο Αρης έχει μια καλή περίοδο με εξαίρεση τα τελευταία δυο παιχνίδια. Προσπαθεί να κατασταλάξει σε ένα στυλ παιχνιδιού. Για αυτό και εμφανίζει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Αλλάξαμε προπονητές και του έχει κοστίσει η αλλαγή στο στιλ παιχνιδιού της ομάδας. Δεν ξέρουμε αν φτάνει ο χρόνος για μια θέση στα πλέι-όφ. Θα κάνει την τελευταία προσπάθεια και ότι βγεί”.

Για την πορεία του ΟΦΗ και το Νίκο Αναστόπουλο: «Ο ΟΦΗ έχει ένα στυλ, το οποίο πιστεύω ότι ανάλογα με το υλικό που έχει του ταιριάζει. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Να γνωρίζουμε τι έχουμε και τι μπορούμε να παίξουμε. Πιστεύω ότι αυτό το κάνει καλά ο Νίκος (Αναστόπουλος) στον ΟΦΗ. Κάποιες ομάδες βολοδέρνουν και ο ΟΦΗ παρουσιάζει ένα πολύ καλό σύνολο και έχει φέρει καλά αποτελέσματα, κερδίζοντας με έξυπνο τρόπο. Ισως μπορούσε να έχει κάνει και κάτι περισσότερο. Όμως νομίζω ότι η ομάδα είναι καλά».

 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top