Μικρή παράταση για την ασφαλιστική ενημερότητα, στεντ μπάι οι μεταγραφές

Ο Άρης «τρέχει» για να εξασφαλίσει ασφαλιστική ενημερότητα για να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών. Όπως σημειώσαμε από την πρώτη στιγμή, οι προσπάθειες που γίνονται απαιτούν θυσίες σε μια περίοδο όπου όλα τα μέτωπα είναι ανοικτά και δίνεται καθημερινή μάχη για να ξεπεραστούν εμπόδια για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ.

Σήμερα δεν κατέστη δυνατόν να εξασφαλιστεί η ασφαλιστική ενημερότητα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η κίτρινη ΠΑΕ θα είναι σε θέση το επόμενο 24ωρο να κλείσει και την τελευταία εκκρεμότητα για να ανοίξει ο δρόμος της μεταγραφικής ενίσχυσης καταβάλλοντας τα χρήματα που απαιτούνται (υπολογίζονται περίπου 36.000 ευρώ).

Μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει σήμερα θετικά για τους κίτρινους, όμως κάποια διαδικαστικά θέματα ανέβαλαν την εξέλιξή του για αύριο. Πάντως, η διοίκηση βρίσκεται επι ποδός ώστε να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μέσα στην εβδομάδα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Ήδη χάθηκε αρκετός χρόνος, πολύτιμος.

Οι στόχοι είναι λίγο πολύ γνωστοί και δεδομένοι: Διαμαντάκος (θεωρείται ήδη κλεισμένος), Σαρρής (Εργοτέλης) Τάτος, ενώ υπό προϋποθέσεις και οι Ζαραδούκας, Παπάζογλου.

Η προσπάθεια συνεχίζεται…

To Top