Μητσοτάκης: «Θα ξεριζώσουμε τη μάστιγα του χουλιγκανισμού»

Τη διαβεβαίωση ότι ως κυβέρνηση «θα ξεριζώσουμε τη μάστιγα του χουλιγκανισμού» έκανε ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον Alpha.

Στο στούντιο του ALPHA φιλοξενήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μίλησε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Ο πρωθυπουργός σχολίασε και το TikTok και τις επιτυχίες στον αθλητισμό: «Ακούω διαρκώς να λένε πως από κοντά είσαι αλλιώς. Το TikTok μου έδωσε τη δυνατότητα να δει ο κόσμος πως είμαι έξω από την πολιτική. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο. Δεν είναι όμως μόνο χαβαλές. Είναι επιτυχία που έχουμε δυο ομάδες στο Final 4 και μια στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Ένα ματς είναι για όλους».

Για την Ασφάλεια στην καθημερινότητα, όπως ο χουλιγκανισμός: «Θα ξεριζώσουμε αυτή τη μάστιγα. Χαίρομαι που έγινε μια πολύ εμπεριστατωμένη δουλειά από την ΕΛ.ΑΣ. και είμαι βέβαιος πως θα φτάσει εκεί που πρέπει. Θυμάστε όταν κλείσαμε τα γήπεδα τι ακούσαμε. Τα ανοίξαμε όμως με μια εικόνα πολύ θετική. Όταν το Κράτος θέλει, μπορεί. Βλέπουμε οικογένειες πια στα γήπεδα. Είμαι αισιόδοξος πως θα τελειώσουμε με την μάστιγα του χουλιγκανισμού».

 

To Top