Με όλα τα όπλα στο δικαστήριο για το… τρίτο ημίχρονο του Άρης-Αστέρας!

Ο Άρης θα παίξει σήμερα σε… διπλό ταμπλό, μια και ετοιμάζεται εκτός από την αγωνιστική μάχη στο Αγρίνιο, για το… τρίτο ημίχρονο στην υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος κακώς διακόπηκε στο 42’. Οι κίτρινοι με μια σειρά από νέα στοιχεία και με την παρουσία του Αλέξη Κούγια στην υπερασπιστική ομάδα θα επιχειρήσουν να ξεπεράσουν και το θέμα της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ενώπιον της Δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ.

 
Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Στην Πρωτοβάθμια επιτροπή της Σούπερ λίγκας το βάρος της υπερασπιστικής γραμμής σήκωσε ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία! Αυτό ήταν το… δεύτερο ημίχρονο. Η απόφαση της περασμένης βδομάδας είχε να κάνει με την συνέχιση του διακοπέντος αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης από το 42’, μια και αποδείχθηκε ότι κακώς διακόπηκε ο αγώνας, από τη στιγμή που δεν υπήρχε τραυματισμός της Χρυσούλας Κουρομπίλια, βοηθού διαιτητή της συνάντησης. Παράλληλα, βέβαια, οι κίτρινοι τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 55.000 ευρώ πρόστιμο για την ρίψη του μπουκαλιού στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στην απόφαση αυτή άσκησε έφεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς, η οποία θα εκδικαστεί σήμερα Τετάρτη.
Ο Κούγιας θα ενισχύσει την κιτρινόμαυρη προσπάθεια  προκειμένου ο Άρης να αποδείξει το… αυτονόητο και ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, υπό το βάρος, πάντως, των έντονων πολιτικών πιέσεων, όπως αυτές εκφράστηκαν και με τις ατυχείς δηλώσεις του ΓΓΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή, αλλά και των παρασκηνιακών κινήσεων.

Οι κίτρινοι με την παρουσία και του Αλέξη Κούγια, αλλά και μια σειρά από νέα στοιχεία τα οποία θα τεθούν στην υπερασπιστική φαρέτρα τους, θα προσπαθήσουν να αντικρούσουν όλα εκείνα τα επιχειρήματα ώστε να δικαιωθούν και να δώσουν τα 48′ που απέμειναν με τον Αστέρα μέσα στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κούγιας έχοντας διαβάσει, ήδη, το δικόγραφο θα βρεθεί την Τετάρτη στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου μαζί με τον Βασίλη Κοντοβαζαινίτη και τον Γιάννη Κόντη (ο οποίος θα είναι και πάλι μάρτυρας υπεράσπισης) θα στηρίξουν τις θέσεις του Άρη…

To Top