Με… πενταδάτο Ντουράντ αντί για Χόλιντεϊ η Team USA κόντρα στη Γαλλία

Όλα είναι έτοιμα για την στιγμή που όλοι περίμεναν.

Ο τελικός του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων έφτασε και το χρυσό μετάλλιο θα κριθεί ανάμεσα στην οικοδέσποινα Γαλλία και την Team USA.

Οι «τρικολόρε» μόχθησαν για να φτάσουν μέχρι την… πηγή αποκλείοντας τον Καναδά και την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία, ενώ οι ΗΠΑ προέρχονται από τη θεαματική τους νίκη κόντρα στη Σερβία, που λίγο έλειψε να είναι μία σοκαριστική ήττα. Η ομάδα του Στιβ Κερ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι και για 17 πόντους, όμως έφερε τούμπα το ματς και ανέτρεψε τα δεδομένα με πρωτοστάτες τους παλιούς και έμπειρους, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ.

Όπως έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος, Σαμς Σαράνια, του «Athletic», το πλάνο του Στιβ Κερ είναι να ξεκινήσει για πρώτη φορά με τον Κέβιν Ντουράντ στην αρχική πεντάδα, ο οποίος και θα πάρει την θέση του Τζρου Χόλιντεϊ, ώστε οι Αμερικάνοι να έχουν ψηλό σχήμα στο ξεκίνημα του αγώνα. Το χαμηλό σχήμα που δοκίμαζε μέχρι στιγμής ο τεχνικός των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν λειτουργούσε με τον τρόπο που ήθελε, οπότε σκέφτηκε να προχωρήσει σε αυτή τη σημαντική αλλαγή ενόψει του μεγάλου τελικού.

To Top