Με… πατερίτσες ο Σανκαρέ! Δεν παίζει με Άρη, νοκ άουτ μέχρι τέλος 2012

Σανκαρέ τέλος για τον Αστέρα Τρίπολης, τουλάχιστον για το 2012. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο, από την εποχή που αγωνιζόταν στον Άρη, και κατόπιν συνεννόησης του ιατρικού επιτελείου με το Σάκη Τσιώλη αποφασίστηκε να υποβληθεί σε καθαρισμό από τον Κώστα Δημητρακόπουλο.

Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ από την Αρκαδία, σημειώνοντας ακόμη ότι: “Η αρθροσκόπηση στο Σανκαρέ έγινε στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο που ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν θα αγωνιζόταν στο ματς με την Ξάνθη λόγω καρτών, ενώ θα ακολουθεί και η περίοδος των Χριστουγέννων, μετά τη 14η και 15η αγωνιστική, γεγονός που περιορίζει τους αγώνες απουσίας του ποδοσφαιριστή.

Αυτές τις μέρες ο Σανκαρέ κυκλοφορεί με πατερίτσες ενώ οι γιατροί εκτιμούν πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του νέου έτους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι επιλογές του Τσιώλη για το κέντρο άμυνας είναι ο Κουρμπέλης, ο Καστέλς, ο Κωστούλας και ο Ρούσσης, ενώ ο Μπαρτολίνι δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Άρη (Κυριακή 09/12, 17:15) λόγω καρτών”.

To Top