Με νοικιασμένο κλιματισμό το Προολυμπιακό στο ΣΕΦ!

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League ολοκληρώθηκε και πλέον το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ.

Το ΣΕΦ αλλάζει για τις ανάγκες του Προολυμπιακού τουρνουά, ωστόσο οι αλλαγές αυτές είναι οι… βασικές και όχι αυτές που θα το αναδείξουν και πάλι ως ένα από τα κορυφαία της Γηραιάς Ηπείρου.

Η Πολιτεία δείχνει αντανακλαστικά και σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες μπορεί το ΣΕΦ να φιλοξενήσει ένα τουρνουά όπως το Προολυμπιακό. Ομάδες καταξιωμένες όπως η Σλοβενία θα αγωνιστούν εκεί με στόχο να κερδίσουν ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε καμία περίπτωση κανείς δεν θα ήθελε μετά τους αγώνες οι παίκτες να έχουν… χάσει κιλά από τον πολύ ιδρώτα.

Για το λόγο αυτό, το ΣΕΦ αποφάσισε να κάνει αλλαγές, ξεκινώντας από τον κλιματισμό. Ωστόσο δεν θα είναι μόνιμες, αλλά θα γίνουν για τις ανάγκες του τουρνουά και μόνο. Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Μα φυσικά με ενοικιαζόμενο εξοπλισμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο νέος κλιματισμός θα παραμείνει στο ΣΕΦ μόνο για τις ανάγκες αυτού του τουρνουά και έπειτα θα επιστραφεί στην εταιρεία που ανήκει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο κλιματισμός του ΣΕΦ θα παραμείνει ο ίδιος, με μια συντήρηση σε ένα λεβιτοστάσιο το οποίο λειτουργεί από το πολύ μακρινό 1987!

To Top