Με Κλουμπ Λεόν ή Ουράβα Ρεντς στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Συλλόγων η Σίτι

Τις λεπτομέρειες για το 20ο -και τελευταίο με αυτή τη μορφή- Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων ανακοίνωσε η FIFA!
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου γνωστοποίησε ότι η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία από τις 12 μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, υπενθυμίζοντας ότι η συγκεκριμένη εκδοχή του τουρνουά θα λάβει χώρα με τον γνωστό τρόπο καθιέρωσης της για τελευταία φορά, καθώς από το 2025 θα διεξάγεται με 32 ομάδες.
Από την κλήρωση που διεξήχθη μάλιστα, προέκυψε ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, θα διεκδικήσει το παρθενικό της τρόπαιο στο θεσμό, ξεκινώντας από τα ημιτελικά. Εκεί αντίπαλος της θα είναι μια εκ των Κλουμπ Λεόν από το Μεξικό ή Ουράβα Ρεντς από την Ιαπωνία που θα τεθούν αντιμέτωπες στους «8».
Να σημειωθεί ότι στον πρώτο γύρο η Αλ Ιτιχάντ, θα αντιμετωπίσει την Όκλαντ Σίτι, με τη νικήτρια του ζευγαριού να βρίσκει μπροστά της στα προημιτελικά την Αλ Αχλί από την Αίγυπτο.
Θυμίζουμε ότι μια θέση στον θεσμό διεκδικούν Μπόκα Τζούνιορς, Παλμέιρας, Φλουμινένσε και Ιντερνασιονάλ, οι οποίες βρίσκονται στα ημιτελικά του Copa Libertadores με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 4 Νοεμβρίου.

To Top