Με Καστίγιο και Τσουκάνη η αποστολή της… νίκης

Ώρα… Καραϊσκάκη. Ο Μανουέλ Μασάδο ολοκλήρωσε με μία πρωινή προπόνηση την προετοιμασία των κίτρινων για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό αύριο στις 17:15 στο στάδιο Καραϊσκάκη, μέτρησε τους… μάχιμους και πήρε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της νίκης!

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, ότι η ομάδα του Άρη, η οποία πετάει για την Αθήνα σήμερα το απόγευμα, θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος…  

Ο Μασάδο ανακοίνωσε στην συνέχεια την αποστολή, στην οποία βρίσκονται ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος όπως είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή «αυτό το παιχνίδι δεν το χάνει με τίποτα…», αλλά και ο νεαρός Τσουκάνης, ο οποίος αναμένεται να ριχθεί στα… βαθιά νερά εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Παρών στους 18 είναι και ο Καρίμ Σολτάνι…

Αντίθετα, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος και Μίσελ, όπως επίσης ο Παπαστεριανός και ο Τριανταφυλλάκος, οι οποίοι είναι τραυματίες, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή μετέχουν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Πρίττας, Κατίδης, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ακόστα, Καπετάνος, Τσουκάνης, Σολτάνι, Ουμπίντες, Παπαζαχαρίας και Κοτσώνης.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top