Με Γκέσιο στην επίθεση, λεπτά συμμετοχής στον Αγκάνθο, ανοιχτό για το Νο1

 Ο Άρης θα διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μέσα σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σ΄ έναν αντίπαλο που αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα. Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ δεν ήταν ποτέ εύκολα.
Άλλοτε οι ιδιαιτερότητες, άλλοτε η αγωνιστική αδυναμία, άλλοτε εξωγενείς παράγοντες δεν επέτρεψαν στους κίτρινους να έχουν πολλές επιτυχίες στην έδρα της αθηναϊκής ομάδας τις τελευταίες δεκαετίες.
 Η φετινή αναμέτρηση μπορεί να μην έχει την λάμψη από αγώνες του παρελθόντος, αλλά είναι εξαιρετικά κρίσιμη και για τις δύο ομάδες που ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς.
Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει καταλήξει στο κορμό της ομάδας του και προβληματίζεται για 3-4 θέσεις. Απουσία του Τριανταφυλλάκου (ταλαιπωρείται από σπασμούς στον μηρό και προφυλάσσεται) ψάχνει τις μονάδες που θα είναι σε θέση να «βγάλουν» το 90λεπτο.
Οι επιστροφές των Ασλανίδη, Ψυχογιού δίνουν την ευκαιρία στον προπονητή του Άρη να επιλέξει τον δεύτερο ως δεξί οπισθοφύλακα στο βασικό σχήμα, ενώ η επιστροφή του Μάρκου Βελλίδη στην αποστολή, αφήνει για την ώρα ανοιχτό το ενδεχόμενο να καθίσει κάτω από τα δοκάρια.
Θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Γκέσιος με τους Καπετάνο, Γιαννιώτα στα δύο μεσοεπιθετικά άκρα.
Το κέντρο της άμυνας θα καλυφθεί με τους Παντίδο, Παπαζαχαρία και τον Γιαννίτση αριστερά.
Λεπτά συμμετοχής θα πάρουν οι ανέτοιμοι Πουλίδο, Αγκάνθο, ενώ στους βασικούς συμπεριλαμβάνεται ο Νούνο Κοέλιο που δείχνει να βρίσκει ρυθμό.
To Top