Με έδρα την Λεωφόρο η Athens Kallithea, συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

Η Athens Kallithea επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως για αρχή δεν θα δώσει τα πρώτα της παιχνίδια στο «Ελ Πάσο».

Η φυσική έδρα της ομάδας θέλει πολλή δουλειά για να μπορέσει να φιλοξενήσει παιχνίδια της Stoiximan Superleague, όπως στις εξέδρες τόσο πίσω από το τέρμα, όσο και των φιλοξενούμενων, ενώ υπάρχουν και εργασίες που πρέπει να γίνουν τόσο για το VAR όσο και για τη δημιουργία μικτής ζώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των Νοτίων Προαστίων βρήκε την προσωρινή της έδρα για το πρώτ κομμάτι της σεζόν και αυτή είναι το «Απόστολος Νικολαΐδης»! Όπως προκύπτει υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ της Athens Kallithea και του Παναθηναϊκού για τη χρήση της ιστορικής έδρας του τριφυλλιού, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα.

Οι 14 ΠΑΕ της Stoiximan Superleague έχουν προθεσμία μέχρι την επόμενη εβδομάδα να δηλώσουν τις έδρες τους στη Λίγκα και μέχρι τότε αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της διαδικασίας. Όσο για το πότε θα είναι έτοιμο το «Ελ Πάσο»; Κάτα μία πηγή είναι δύσκολο να είναι έτοιμο το γήπεδο εντός του 2024…

To Top