ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ματίγια: “Οικογένεια μου ο Άρης, σε αυτό το γήπεδο έγραψα ιστορία”

Ο Χαβιέρ Ματίγια μίλησε για την αναμέτρηση Άρης – Athens Kallithea, αναφερόμενος στην επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Όπως είπε: “Ήταν ιδιαίτερη μέρα για εμένα, περίμενα να επιστρέψω εδώ και δύο χρόνια. Έχω ωραίες αναμνήσεις. Αυτήν την ομάδα την νιώθω σαν οικογένεια. Είναι ένα γήπεδο που έγραψα ιστορία”.

Για την αποθέωση από τους φίλους του Άρη: “Από την πρώτη στιγμή ήξερα τι θα συμβεί. Στην Ελλάδα περάσαμε τρελές στιγμές μαζί, η οικογένειά μου πέρασε υπέροχα εδώ, αλλά ήταν περίεργα που έπρεπε να παίξω ως αντίπαλος εδώ”.

Για τους Ισπανούς του Άρη: “Είναι πολλοί, τους βλέπω σε όλα τα παιχνίδια, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αποδίδουν αυτή τη στιγμή. Εχω φίλους εδώ, οι περισσότεροι είναι από την Ισπανία και τους γνωρίζω”.

Για τη σημερινή αναμέτρηση: “Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι αλλά ήρθαμε να παίξουμε γενναία και να έχουμε ωραία προσωπικότητα για να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Άρχισαν να νιώθουν πιο άνετα και έπαιζαν με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε τα δικά μας λάθη και να αντιδράσουμε. Πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον”.

To Top