ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μαντζούκας: “Χρονιά πρόκληση για μένα στον Άρη”

Ο Λευτέρης Μαντζούκας  επισήμανε πως η φετινή χρονιά αποτελεί μία πρόκληση για τον ίδιο μιλώντας στο πλαίσιο της media day της ΚΑΕ Άρης.

Όπως είπε: «Είμαστε μια νέα ομάδα, πολλά καινούρια πρόσωπα, μέρα με τη μέρα μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και βρίσκουμε χημεία. Έχουμε αφομοιώσει τη φιλοσοφία του κόουτς Καστρίτη και προσπαθούμε να κάνουμε μέσα στο παρκέ όσα δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, με πρωταρχικό στόχο να βγάζουμε ενέργεια σε κάθε φάση. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου σε όποια ευκαιρία μου δοθεί από τον προπονητή. Η φετινή είναι μια χρονιά – πρόκληση για μένα στον Άρη και ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια για να δώσω ό,τι έχω».

Αναφερόμενος στην απόφασή του για τον Άρη: «Ήταν ξεκάθαρο για μένα: Η θέλησή μου να παίξω και να αποδείξω τι πιστεύω πως μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο σε όσο το δυνατόν πιο υψηλό επίπεδο. Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Άρη, ήταν αναμφίβολα μια δική μου επιλογή. Μίλησα και με τον κόουτς Καστρίτη, συμφωνήσαμε σε όσα είχαμε στο μυαλό μας και οι δύο. Θεωρώ ότι το στυλ του κόουτς μου ταιριάζει και θεωρώ πως μπορώ να προσαρμοστώ σε αυτό το κομμάτι και νομίζω πως και ο ίδιος έπαιξε ένα ρόλο σε αυτή την απόφαση”

To Top