Μανιάς στην… πρίζα για τον Άρη και τον κόσμο του!

Δεν βλέπει την… ώρα να βρεθεί στη νέα του ομάδα ο Μιχάλης Μανιάς. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Φούτμπολ λιγκ αναμένεται την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του και να αρχίσει να “αναπνέει” τον αέρα της νέας του ομάδας! Είναι, ήδη, στην… πρίζα!

Ο Μανιάς, ο οποίος ανακοινώθηκε, χθες, από την ΠΑΕ Αρης θα υπογράψει το 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου και των συνεργατών του.

Ο Ροδίτης επιθετικός, ο οποίος βρήκε πέρσι 18 φορές δίχτυα στον μαραθώνιο της Φούτμπολ λιγκ έχει πειστεί ότι στον Άρη θα βρει εκείνη την ποδοσφαιρική στέγη στην οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει σπουδαία πράγματα και να διακριθεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Δεν είναι τυχαίο ότι απέρριψε μια σειρά προτάσεων από τη… μισή Σούπερ λίγκα, αλλά και ομάδες του εξωτερικού για τον Άρη, ενώ και οι πρώτες του δηλώσεις ήταν χαρακτηριστικές: «Εκτιμώ ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο Αρης μου έδωσε τη μεγάλη σιγουριά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Άρης υπογραμμίζοντας ακόμη ότι:

«Οι συνθήκες που θα βρω όταν ενσωματωθώ με τη νέα μου ομάδα είμαι βέβαιος ότι θα είναι οι καλύτερες. Ο Αρης έχει έναν εκπληκτικό κόσμο και για μένα ήταν, είναι και θα είναι στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα”.

To Top