ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μακ Νιλ: “Θα το κουβαλάμε αυτό το παιχνίδι! Δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να ξεχάσει έτσι εύκολα αυτόν που με χτύπησε στο πρόσωπο!”

Μετά από τέτοιες ήττες σαν αυτή που υπέστη ο Άρης στο Μιλάνο είναι προτιμότερο να μένουν τα στόματα ερμητικά κλειστά. Ο Τζερέλ Μακ Νιλ δεν έχει μάθει να κρύβεται στη ζωή του, πόνεσε πολύ για αυτό που βίωσε στο Μεδιολάνουμ Φόρουμ και δεν πρόκειται να το ξεχάσει.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του για την συντριβή του Άρη στο Μιλάνο. Οι κίτρινοι έζησαν μια από τις χειρότερες ευρωπαϊκές βραδιές τους, άφησαν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο στην Θεσσαλονίκη και οι 41 πόντοι διαφοράς στην ήττα από την Αρμάνι δεν… χωνεύονται εύκολα. “Μας κλώτσησαν στον… κώλο. Ενώ ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και ελέγχαμε τον ρυθμό ξαφνικά όλα άλλαξαν. Αυτοί ήταν πιο σκληροί από εμάς. Θα έλεγα ότι δεχθήκαμε μια μπουνιά στο πρόσωπο και δεν ήμασταν ικανοί να απαντήσουμε”, επεσήμανε ο Αμερικανός γκαρντ και προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη: “Απλά δεν μπήκαμε στο κλίμα του αγώνα. Αυτοί έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς, έβαλαν τα σουτ σε αντίθεση με μας, αμυντικά μας πίεσαν σε όλο το γήπεδο και θα έλεγα ότι είχαν το μομέντουμ του αγώνα. Έπαιζαν στην έδρα τους και οφείλουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους’.

Ρωτήθηκε πόσο δύσκολο είναι να ξεπεράσει η ομάδα αυτή τη βαριά ήττα ενόψει των επίσης πολύ δύσκολων εκτός έδρας αγώνων με Παναθηναϊκό (Κυριακή 17/1) και Άλμπα (Τρίτη 19/1) και απάντησε: “Για μένα είναι εύκολο, διότι έχω ξαναβρεθεί σε αυτή τη φάση και ξέρω πώς πρέπει να διαχειριστώ αυτήν την κατάσταση. Δεν έχεις πολλές επιλογές, πρέπει να συνεχίζεις να παίζεις. Σου μένει, όμως, αυτή η άσχημη γεύση στο στόμα από την μπουνιά που έφαγες και δεν νιώθεις καλά. Ο μήνας είναι εξαιρετικά δύσκολος, οφείλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Κανείς θέλει να χάνει έτσι, αλλά δεν μπορείς να σταθείς σε αυτό. Είναι αναγκαίο να βρεις τη δύναμη να επιστρέψεις και να κάνεις περήφανη την ομάδα, κάτι δηλαδή που δεν κάναμε στο Μιλάνο”.

Κατέληξε λέγοντας πως “κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα ξεχνάς αλλά όχι αυτό. Είναι αδύνατο να το ξεχάσεις. Θα είναι πάντα στο μυαλό μας, όποιος πει το αντίθετο θα είναι ψεύτης. Θα το κουβαλάμε αυτό το παιχνίδι. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να ξεχάσει έτσι εύκολα αυτόν που με χτύπησε στο πρόσωπο”.

To Top