ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μακ Νιλ: “Θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά έπρεπε να φερθώ πιο έξυπνα”

Ο Τζερέλ Μακ Νιλ αναφέρθηκε στα τρία φάουλ μέσα στο πρώτο δίλεπτο, κρατήθηκε να μην πει περισσότερα, πέρα από το ότι θα έπρεπε να φερθεί πιο έξυπνα και μίλησε για την παρουσία του Άρη στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε αρχικά πως “μπήκαμε πολύ ανταγωνιστικά στο παιχνίδι, αλλά φορτώθηκα με τρία φάουλ πολύ γρήγορα. Θα μπορούσα να πω πολλά γι’ αυτό, αλλά έπρεπε να φερθώ πιο έξυπνα. Εμείς οι παίκτες πρέπει να ακολουθούμε τις αποφάσεις των διαιτητών, αυτός είναι ο ρόλος τους…”.

Για το πως πήγε το παιχνίδι στο τέλος είπε ότι “όταν παίζεις με μια ομάδα επιπέδου του Ολυμπιακού, θα πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι κοντά στο τέλος. Είχαμε κάποιες άσχημες κατοχές, βγήκαμε λίγο από τον ρυθμό μας και το εκμεταλλεύτηκαν. Είμαι, όμως, περήφανος για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε”.

Για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό σχολίασε: “Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Κάναμε μια σκληρή ήττα σήμερα, είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε, το θέλαμε πολύ, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, να έχουμε… μικρή μνήμη, αλλά πρέπει να δούμε πως θα βελτιωθούμε για να φτάσουμε στον τελικό.

To Top