Μέσα στη βδομάδα “τελειώνει” του Μποχωρίδη

Σε δύο ημέρες ο Λευτέρης Μποχωρίδης γίνεται 18 ετών και θα πρέπει βάσει των ισχύοντων κανονισμών να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Οι κίτρινοι ως όφειλαν του έχουν ήδη στείλει εξώδικο καλώντας τον να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και λογικά μέσα στην βδομάδα το θέμα θα κλείσει θετικά και για την ομάδα και για τον παίκτη.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Μποχωρίδης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη ως επαγγελματίας. Στον Άρη έμαθε το μπάσκετ, ο Άρης τον έβαλε να παίξει στην πρώτη ομάδα, μετά από πολύ σκληρή δουλειά βέβαια και συν τοις άλλοις ο ταλαντούχος γκαρντ είναι και Αρειανός!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης είχε ήδη μια πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη (Νίκο Λώτσο) για το θέμα του συμβολαίου του και λογικά εντός της βδομάδας θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υπογραφής και θα τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Ο Μποχωρίδης την επόμενη χρονιά, όπως διαμορφώνεται η κατάσταση στην ομάδα, αλλά και το πρωτάθλημα, θα έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο και δεν θέλει να χάσει μια τέτοια ευκαιρία…

Στην περίπτωση που ο παίκτης θέλει να το σκεφτεί λίγο παραπάνω, η διαδικασία που θα ακολουθήσουν οι κίτρινοι θα είναι κατάθεση του συμβολαίου στον ΕΣΑΚΕ μονομερώς.

To Top