Με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, αλλά χωρίς τον Βασίλη Τολιόπουλο θα παραταχθεί ο Άρης στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καρδίτσα, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL.
Ο Νίκος Βετούλας θα πρέπει να αφήσει έναν ξένο εκτός 12άδας.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:
“Ο ΑΡΗΣ Midea αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρδίτσα Ιαπωνική (Κυριακή 23/03, 17:00), στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Η ομάδα του Νίκου Βετούλα βρίσκεται στην 8η θέση και ουσιαστικά περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Προμηθέας Πάτρας – Περιστέρι Domino’s, αφού με νίκη των γηπεδούχων θα παραμείνει στην εν λόγω θέση (ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην Καρδίτσα) και θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο (29/03) με τον 7ο της βαθμολογίας, σε νοκ άουτ εκτός έδρας αγώνα, για την πρόκριση στα play-offs, όπου ακόμα και αν ηττηθεί, θα έχει άλλη μία ευκαιρία, τη Δευτέρα, στο «Nick Galis Hall», με τον νικητή του αγώνα 9-10.
Η προετοιμασία του ΑΡΗ Midea ολοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση. Εκτός έμεινε ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τα play-in. Στον αντίποδα, στο πρόγραμμα πήραν μέρος κανονικά ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Γιώργος Γκιουζέλης.
Η αποστολή του ΑΡΗ Midea αναχωρεί το μεσημέρι για την Καρδίτσα και την απαρτίζουν οι:
0 Sharife Cooper
10 Μάνος Χατζηδάκης
12 Γιώργος Γκιουζέλης
13 Λευτέρης Μποχωρίδης
17 Τηλέμαχος Βησσαρίου
21 Darral Willis
22 Trey Woodbury
23 Josh Roberts
25 Γιώργος Φίλλιος
30 LJ Figueroa
55 D’Moi Hodge
96 Shakur Juiston”
