Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φιλικό με τη Λυών τον Ιούλιο στο Εδιμβούργο

​​​​​​​Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη Λυών σε ένα φιλικό προετοιμασίας στο Εδιμβούργο στις 19 Ιουλίου, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια που η ομάδα της Premier League θα αγωνιστεί στη Σκωτία, όπως ανακοίνωσε σήμερα (16/5) ο σύλλογος.
Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο «Murrayfield», που θεωρείται το σπίτι του σκωτσέζικου ράγκμπι, πριν η Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει μια περιοδεία τεσσάρων αγώνων στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 22 Ιουλίου για να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν.

Θα είναι η πέμπτη φορά που η Γιουνάιτεντ θα παίξει με τη Λιόν αφού συναντήθηκαν στους «16» του Champions League το 2008, όταν η Γιουνάιτεντ προκρίθηκε με συνολικό σκορ 2-1.

«Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε στο «Murrayfield» και ανυπομονούμε πραγματικά να παίξουμε μπροστά στους Σκωτσέζους οπαδούς μας», δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γιουνάιτεντ, Τζον Μούρθουγκ.

«Αυτός είναι ένας σημαντικός αγώνας για την ομάδα μας καθώς ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τη σεζόν που έρχεται», πρόσθεσε.

To Top